Най-голямата финансова институция в Германия - Deutsche Bank, може да загуби

...
Най-голямата финансова институция в Германия - Deutsche Bank, може да загуби
Коментари Харесай

Deutsche Bank може да загуби до една четвърт от IT експертите си заради санкциите

Най-голямата финансова институция в Германия - Deutsche Bank, може да загуби до една четвърт от ИТ експертите си поради западните наказания, въведени против Русия. Както оповестява вестник Financial Times, това е обвързвано с риска от закриване на софтуерните центрове на компанията в Москва и Санкт Петербург.

Както е декларирал източникът на вестника, на фона на изострянето на обстановката в Украйна банката е провела стрес проби, симулиращи прекъсване на работата на съветските центрове. Сред изложените на риск програмни артикули са QuoteGateaway, Rome, Olympus и Aces. " Всички котировки и договаряния стават посредством програмно обезпечаване, обслужвано включително и от съветските центрове “, разяснява събеседникът на вестника.  „ За търговията е нужна поддръжка в действително време, а без експертите от Русия проблеми могат да зародят на практика неотложно ".

Експерт от управителните сътрудници на банката също по този начин е споделил, че сега банката преглежда " всички вероятни разновидности " за минимизиране на вредите, до преместването на съветските експерти в други райони.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР